" />

Advies, coaching en begeleiding

Wij helpen u verder met uw horecaonderneming! Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Lees verder

Advies, coaching en begeleiding

Bent u starter in de horeca? Of is uw horecabedrijf toe aan een innovatie, renovatie of een andere upgrade? Starthoreca helpt u graag verder!

Een eigen onderneming starten is een proces met mooie kansen en overwogen risico’s. Dit vraagt om gedegen advies en begeleiding van een ervaren adviseur. Onze consultants ondersteunen u graag op creatief, commercieel, juridisch of financieel gebied om u en uw ondernemingsplan verder te brengen. Aan de hand van onze ‘anno 2018’ aanpak wordt u op informele wijze tot een succesvol horecaondernemer begeleid.

Hoe bevlogen u als ondernemer ook bent, niemand is gespecialiseerd in alle vlakken van de complexe horecabranche. Wij halen onze kracht voor u uit een groot en divers netwerk van gespecialiseerde professionals die steeds nauwer met elkaar samenwerken. Dit maakt het voor ons mogelijk u te begeleiden met alle benodigde specialistische kennis en kunde voor het op en/of doorstarten voor uw prachtige zaak.

''Een goede voorbereiding is het halve werk''

In de onderstaande situaties kan een Starthoreca adviseur bijdragen aan uw succes:

Horecabedrijf opstarten

Zojuist gestart met de eerste opstartfase van uw horecabedrijf? Wij helpen en begeleiden u graag verder waar nodig. Wellicht heeft u al jaren een geweldig idee om uw droomrestaurant te bewerkstelligen, tevens een uitgebreid businessplan opgesteld maar nu blijkt deze niet aan de eisen te voldoen. Starthoreca bekijkt als sparringpartner graag naar uw gemaakte plannen met een kritische en vooral creatieve blik. Hierbij bepaalt u zelf waar de behoefte ligt, wellicht is een meekijkend oog of een laagdrempelig advies al bevredigend.

Een concept ontwikkelen

De ontwikkeling van een nieuw concept is altijd een bijzonder, zeer divers en soms complexe aangelegenheid. Velen aspecten zijn belang bij het gedetailleerd uitwerken van een innovatief concept. Om ervoor te zorgen dat u aan alles gedacht heeft denken we graag met u mee door te adviseren vanuit een andere invalshoek. Het uitgangspunt is hier dat u wordt uitgedaagd om uw creativiteit maximaal te benutten. Immers zien twee meer dan één, zo komen wij samen verder.

Horecabedrijf overnemen

Een overname is nooit makkelijk en komt uit ervaring ''vaak'' met teleurstellingen voor één van de betrokken partijen. Elke situatie is anders en brengt andere uitdagingen en valkuilen met zich mee. In alle gevallen staan wij u graag bij door middel van het geven van juridisch, financieel of ander advies waar nodig. Denk hier bijvoorbeeld aan het samenbrengen van benodigde vergunningen, verzekeringen en andere formele zaken zodat u zich volledig kunt richten op de cultuur en het hart van uw nieuw aangesloten zaak in plaats van te verdrinken in bureaucratische verplichtingen. 

Een calamiteit oplossen

Bedrijfscalamiteiten zijn vaak emotioneel erg zwaar en kunnen tevens een grote impact hebben op uw normale bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer aan de slag kunt, is objectiviteit(met name op juridisch vlak) erg belangrijk. Wij bieden u graag begeleiding tijdens dergelijke emotioneel belastende periodes. Ook hier bepaalt u zelf waar uw behoefte ligt. Wij vervullen graag een rol variërend van simpelweg adviseren en begeleiden tot het formeel afhandelen van uw horeca calamiteiten.

Horecabedrijf verbouwen

Bij de verbouwing van uw horecazaak zijn er verscheidene doorslaggevende aspecten die leiden tot een succesvolle innovatie. Een beroep wordt hierbij gedaan op de flexibiliteit en creativiteit van u als ondernemer. In dit geval zien we vaak een ambitieuze restaurateur of hotelier die met een creatief idee zijn onderneming wilt uitbreiden, top! Maar hoe zit het bijvoorbeeld met de financiering van dit plan of de vergunningen van de verbouwing? Starthoreca heeft het verbouwingsproces vaker gezien en onze consultants begeleiden u dan ook graag bij deze vernieuwing.

Overige begeleiding

Staat hetgeen u zoekt er niet bij? Geen paniek, de jarenlange ervaring en professionaliteit van onze partners en coaches zorgen ervoor dat wij samen veel kunnen realiseren. Op een flexibele en daadkrachtige wijze gaan we met uw vraag aan de slag. U onderneemt, wij begeleiden, coachen en adviseren waar nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op om de overige mogelijkheden met ons te bespreken!

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak