" />

Samen Sterk met Starthoreca

Een overzicht van sterke merken

Lees verder

Samen Sterk

Trots presenteren wij een aantal 'sterke merken' waar wij met groot genoegen succesvol mee samenwerken.

Sligro Foodgroup B.V.

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 49 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

Sligro Foodgroup B.V.

ZiN Inspiratielab Veghel

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en business. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd. 

ZiN Inspiratielab Veghel

Horecacrowdfunding.nl

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde) bedrijven. De horeca is bij uitstek een sector waarbij de kredietverstrekking vanuit bancaire instellingen uitzonderlijk moeizaam is, veelal zelfs onmogelijk. De kredietverstrekking richting de horeca dreigt momenteel volledig stil te komen  liggen. 

Horecacrowdfunding.nl

Horecadesk

Veel horecaondernemers willen het liefst met hun vak en gasten bezig zijn. Daarom adviseert en begeleidt Horecadesk horecaondernemers bij het afdekken van hun risico’s rondom hun onderneming. Horecadesk is gespecialiseerd in personeel (en sociale verzekeringen). Horecadesk fungeert als één aanspreekpunt als het gaat om ARBO, verzekeren en personele vraagstukken.

Horecadesk

Het Horeca Bureau

In één zin faciliteren we alles voor de gastronomie. Dat doen we echter niet alleen! We hebben een aantal strategische partners waar we mee samen werken. Iedere partner heeft zijn/haar eigen specialisme en staat borg voor dezelfde waarden en normen als Het HorecaBureau.

Het Horeca Bureau

Mobile Online

U bent goed in uw eigen onderneming en bezig met uw kerntaken. Wij zijn goed in internet, vaste en mobiele telefonie. Laat ons uw communicatiewensen uit handen nemen en gewoon zorgen dat het werkt zoals u dat wilt.

Mobile Online

Stylepoint

Stylepoint is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als porselein, glaswerk en bestek. Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. In de afgelopen jaren heeft Stylepoint een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.

Stylepoint

Legacy Consultancy

Jouw bedrijf is, als het goed is, een weerspiegeling van wie jij bent en waar jij voor staat. In de coaching voor Starthoreca richt ik me met ‘Authentiek in bedrijf’ op persoonlijke- én teamcoaching naar authenticiteit. Echtheid leidt tot bevlogenheid omdat je niet iets of iemand anders hoeft te zijn dan jezelf. Ik werk met de Core Value Index (CVI). Dit is een methode waarmee je aangeboren, onveranderlijke aard inzichtelijk maakt. Na coaching heb je geleerd waar je heel goed in bent en waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt of waar je op 'leegloopt'. Maar ook welke rol je hebt binnen een team en hoe je deze rol maximaal kunt invullen. Kortom, je bent authentiek in bedrijf! Dat is de echte toegevoegde waarde voor horeca ondernemingen met toekomst.

Legacy Consultancy

Digitaal Restaurant

Door het inzetten van de juiste oplossingen helpt Digitaal Restaurant u met het versterken van de relatie met uw klant. Samen met u zullen wij een geschikte marketingstrategie bepalen, met als resultaat het vergroten van zowel uw online als offline business. Dit doen wij door het bouwen en vermarkten van restaurant websites voor afhaal en bezorg restaurants.

Digitaal Restaurant

Zuppler

Uw klanten op uw website. Gebruik het online horeca bestelsysteem van Zuppler vereenvoudig het bestelproces. Bind klanten en verhoog uw omzet. U bouwt een eigen klantenbestand op, werkt aan een eigen imago voor uw restaurant en u gaat effectiever en efficiënter concurreren.
Klanten verlaten tijdens de bestellen uw website niet, ons bestelsysteem wordt rechtstreeks op uw website geïntegreerd, gematched aan uw huisstijl en identiteit. Zoals het hoort, het zijn immers uw klanten!

Zuppler

Red Carpet

Social media is net als liefde. Je kunt een relatie aangaan, maar moet deze onderhouden en dat is niet altijd even makkelijk. Je moet er keihard aan blijven werken. En net als met een echte relatie wil je je niet blind varen met je nieuwe liefde genaamd social media. En voor je het weet, ga je ervan houden!

Red Carpet

Starters academie

Oscar Bulthuis  is de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Hij wil graag mensen op een heldere en toegankelijke manier helpen om voor zichzelf te beginnen. Hij gelooft dat de wereld een stukje leuker wordt, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Het zit mij dwars dat er zoveel beginnersfouten gemaakt worden bij ondernemen, terwijl die goed te voorkomen zijn. 

Starters academie

Lightspeed POS systeem

Lightspeed, bouwt aan commerce oplossingen van A-tot-Z, voor horeca ondernemers om op verder te kunnen groeien. Zij doen dit door alle verkooppunten samen te brengen; voorraadbeheer, e-commerce, relatiebeheer en rapportage over alle verkoopkanalen, in de winkel en online. Onze kassasystemen (POS) zijn ontwikkeld op basis van de input van duizenden ondernemers en is makkelijk te gebruiken via hedendaagse technologie.

Lightspeed POS systeem

Flexkeuken Zaandam

Je wilt groeien, experimenteren, nieuwe kansen creëren. Maar de investering om dat te doen is in de meeste gevallen niet gering, net als het risico dat ermee gemoeid is. En dus zoek je naar een tijdelijke oplossing; een flexibele keuken waarin jij je dromen kunt waarmaken.

Flexkeuken Zaandam

Marsali Caffe & Caffe Moak by Beans & branded Coffee

Marsali verteld het verhaal van een Italiaanse koffie dat in 1974 is ontstaan, van oudsher werd deze onder de naam 'America' verkocht. De Siciliaanse koffiebranders hebben met veel passie en bevlogenheid deze bijzondere blend samengesteld. In 2014 is besloten de naam van de koffie te wijzigen naar Marsali om hiermee het Mediterraanse karakter van de koffie beter tot uiting te laten komen. Ook was het doel de Europese markt met de nieuwe naam beter te kunnen bedienen. Sinds kort is Marsali ook verkrijgbaar in de Benelux! Beans & Branded is binnen de Benelux de importeur en distributeur van Marsali Koffie. Naast het koffie assortiment kunt u bij Beans & branded ook terecht voor Privat Label koffie en voor zaken als servies, melk, suiker, machines, onderhoud, service, barista trainingen. Bent u al langer op zoek naar echt iets speciaals? Neem eens contact op met Ron Langeberg. U kunt Ron bereiken via: ron.langenberg@caffemarsali.it of telefonisch via +31(0)6-57533070

Marsali Caffe & Caffe Moak by Beans & branded Coffee

Expresso Service West - ESW

Espresso Service West (ESW) is al ruim 20 jaar de professionele partner voor koffiebereiding op topniveau. ESW importeert/distribueert een uitgebreid scala aan apparatuur, koffie en thee. Van koffiebranders tot koffiemolens, van slow coffee tools tot state-of-the-art espressomachines.
ESW biedt daarnaast uitgebreide technische serviceverlening voor machineonderhoud, verzorgt koffietrainingen en ontwikkelt en implementeert koffieconcepten voor de horeca.

Expresso Service West - ESW

Palms and More

Ook zo jaloers op die prachtige tuinen en terrassen in Spanje en Italië? Wuivende palmbomen, stijlvolle olijfbomen, zomerse citrusbomen... ze maken van iedere buitenplaats een exotisch paradijs. Een Mediterrane sfeer creëren op het terras van uw restaurant, op uw evenement, uw beurs of zelfs in uw eigen tuin was nog nooit eerder zo gemakkelijk. Palms and More importeert tientallen Mediterrane boomsoorten uit Italië en Spanje. 

Palms and More

Horeko

Horeko ziet dat er veel meer potentie in de Horeca zit en geloven dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Het doel is dan ook om horecaondernemingen inzicht in hun potentie te geven, zodat zij deze zo goed mogelijk kunnen benutten. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de gastvrijheid in de gehele branche naar een hoger level getild wordt. Hokero biedt sinds 2008 geautomatiseerde oplossingen voor de hospitality sector.

Horeko

Bio Disposables

Nog steeds wordt er veel plastic wegwerpservies aangeboden en verkocht. Bio Disposables biedt hiervoor een modern alternatief van biologisch afbreekbaar servies. Van de bekende palmblad borden tot de nieuwste innovaties zoals borden gemaakt van tarwezemelen. Bio Disposables wil in samenwerking met de horeca bijdragen aan een wereld met minder plastic.

Bio Disposables

JB Hospitality Solutions

JB Hospitality Solutions is hét wervings- en selectiebureau voor de hospitality industrie en hotellerie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals voor keuken functies voor zowel vaste of interim/freelance aanstellingen.

JB Hospitality Solutions

Food Equipment Group

Food Equipment Groep Nederland kort genoemd FEG biedt met kwaliteitsmerken als Hobart-Bonnet-Maronne, hoogwaardige duurzame kookapparatuur. Tezamen met de huidige merken hebben ze voor elke keuken een oplossing modulair als projectmatig. Voor een perfecte afstemming over ontwerp of aanpassing van uw keuken zit u direct om tafel met onze product specialisten. Deze hebben ruime ervaring als chef-kok en weten precies wat er komt kijken bij de (her)inrichting van proffesionele keukens. Met gedegen advies en overzichtelijke situatieschets of tekening krijgt u gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden.

Food Equipment Group

Leasecontrol

Uw bedrijf een stapje verder laten groeien, dat is het doel van Leasecontrol. De gewenste financiering kan voor u echter soms zo ver weg lijken. Het financiële landschap is tijdens de kredietcrisis immers sterk veranderd en het speelveld van banken is kleiner geworden. Leasecontrol helpt u uw kredietaanvraag haalbaar te maken.

Leasecontrol

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak