" />

Duurzaamheid in de horeca

Horeca zet in op duurzaam ondernemen!

Lees verder

Horeca zet in op duurzaam ondernemen!

Hier vindt u veel informatie over duurzaamheid in de horeca. Veel horecaondernemers investeren in het duurzamer maken van hun onderneming. Restaurants stappen over op biologische producten en vlees. Er is meer aandacht voor streekproducten en seizoens-gebonden groenten. Boerderijen bieden voor de eigen stad en regio meer producten en diensten aan. 

HORECA & DUURZAAMHEID

Voedsel en energie worden duurder. Door zich in te spannen voor een duurzame horeca, kan de bedrijfstak bijdragen aan het terugdringen van energieverbruik en CO2-uitstoot, minder milieuschade en de inkoop van verantwoorde producten. 

Het gebruik van duurzame producten en de communicatie hierover kan bijdragen aan een positieve beleving van de consument. Voor horecaondernemers kan duurzaamheid ook een instrument zijn om zich te onderscheiden in een concurrerende markt.  

Hieronder treft u diverse artikelen en handige downloads aan met betrekking tot duurzaamheid in de horeca. Zoals artikelen over inkoop, gezondheid, voedsel, energie en besluiten van de overheid.

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak