" />

Start's Portfolio

Slechts een kleine greep van klanten die u voor gingen. Lees er meer over!

Lees verder

Inleiding

Met trots presenteren wij u een aantal gerealiseerde projecten. Bent u ook op zoek naar ondersteuning, begeleiding of coaching van uw project? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

The Bluzone 'Pop Up Store' Utrecht

Met groot genoegen presenteren wij u The Bluzone Pop Up Store te Utrecht! De afgelopen maanden heeft Starthoreca.nl dit project mogen begeleiden en ondersteunen. Medio september is de Pop Up van The Bluzone geopend! 

Dit eerste FitFood Restaurant is gevestigd in Utrecht.

Fitfood, Juices & Espresso. Alles vers, puur, zonder hormonen, antibiotica of pesticide, in balans gebracht door onze chefkoks en voedingsdeskundigen en binnen enkele minuten klaar: Healthy Fast Fit Food met ingrediënten uit de keukens van de gezondste plekken in de wereld: De Blauwe zones. Bowls, Wraps, Salades... alles is mogelijk en de combinaties zijn oneindig.

Meer willen weten? Lees hier meer over Bluzone2Go

The Bluzone 'Pop Up Store' Utrecht

Brasserie 38 Heemskerk

Vanuit Starthoreca kregen wij de eer om Jasper Hoogland te ondersteunen en coachen bij de overname van Manjefiek te Heemskerk... Jasper heeft met name zelf heel hard gewerkt dit te realiseren waarbij wij als klankbord mochten fungeren. 

Het resultaat mag er zijn. Op 2 februari 2017 heeft Brasserie 38 haar deuren geopend. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of een bijzonder culinaire avond. Brasserie 38 serveert geheel in eigen stijl gerechten met een Franse inslag. Wij wensen Jasper heel veel succes met zijn onderneming! 

Reserveren kan op het telefoonnummer 0251-209740 of via info@brasserie38.nl

Brasserie 38 Heemskerk

Goede Smaaq Hoogeveen

Een bijzonder initiatief van zorginstituut Ambiq. Het opleidingscentrum is niet alleen voor jongeren die in behandeling zijn bij Ambiq (intramuraal of ambulant), maar ook voor andere jongeren uit de samenleving met een achterstand tot de arbeidsmarkt. We hebben plek voor maximaal zestien jongeren van ongeveer 16 tot 23 jaar. Elk traject begint met zorgen voor stabiliteit bij de deelnemers. In een veilige omgeving krijgen ze begeleiding, scholing en training gericht op de reguliere arbeidsmarkt. Daarbij hebben we ook aandacht voor schoolse en sociale vaardigheden.

Het aanbod leer-, begeleiding- en werkmogelijkheden hebben we afgestemd met de gemeente, de ondernemers in de buurt, scholen voor voortgezet (speciaal) onderwijs. De opleidingen kopen we in bij onderwijsinstellingen uit de regio. Zo is het aanbod gevarieerd genoeg om elke individuele cliënt passende mogelijkheden te bieden.  

Goede Smaaq Hoogeveen

Eetlokaal Bartho 2.0 Amersfoort/ Nieuwland

Bartho 2.0 - Het ó zo populaire eetlokaal te Amersfoort Nieuwland. Terug van weg geweest. Na jaren is het eindelijk weer zover! In nieuwland opent eindelijk een eetlokaal. De naam Bartho 2.0 is een eerbetoon aan de eerdere gevestigde Bartholomeus die eind jaren '90 zeer succesvol waren in het Nieuwlandse. Nadat de ondernemers de zaak verkochten, is het eigenlijk nooit meer wat geworden met de locatie. Nu, jaren naar dato hebben Ruud en Marlies besloten dat het genoeg is geweest en dat de tijden van Bartholomeus weer moesten herleven. Bartho2.0 is daar het directe resultaat van! Een eetcafe waar we terug in de tijd gaan, gerechten van 'toen' zullen gaan serveren maar wel met de kennis van nu. 

Eetlokaal Bartho 2.0 Amersfoort/ Nieuwland

The Bluzone2Go - Utrecht centrum

Met groot genoegen presenteren wij u The Bluzone(2Go) te Utrecht! 

na het succes van de Pop Up, heeft de Bluzone besloten om door te pakken met de eerste vaste vestiging in Utrecht. Gevestigd op de Oude gracht 122 bevindt zich deze bijzondere Fitfood bar! 

Achter de schermen wordt erg hard gewerkt aan de door-ontwikkeling van het concept. Zo kunnen wij u verklappen dat lokatie 2 en 3 in ontwikkeling zijn! Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zelf een Bluzone te openen? Neem contact via info@starthoreca.nl Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees hier snel verder en kom meer te weten over over The Bluzone

The Bluzone2Go - Utrecht centrum

Surinaams eethuis Roellie's Den Haag

Een jonge vent met een te gaaf idee. Daar werden wij in Den Haag mee geconfronteerd. Rouell vertelde ons zijn verhaal, het verhaal van Roellie's. De visie om van een Surinaams Eethuis een landelijke franchise te maken, sprak ons enorm aan. In de afgelopen maanden heeft Rouell erg hard gewerkt om zijn doel te bereiken. Hierin hebben wij hem mogen ondersteunen en dit hebben wij met groot plezier gedaan! Inmiddels is Rouell in de laatste fase terecht gekomen en zal begin 2018 de eerste lokatie van Roellie's haar deuren openen! 

Uiteraard zullen wij Rouell blijven ondersteunen en ervoor zorgen dat het een groot succes mag worden. Laat de barra's en broodjes roti kip maar komen! 

Surinaams eethuis Roellie's Den Haag

Manakish Arnhem

Enkele maanden geleden werden wij benaderd door een ondernemer uit Libanon met een bijzonder concept. Deze werd ons gepresenteerd onder de naam 'Manakish'(Spreekt uit: manakeesh) Naar bleek een authentiek Libanees brood gerecht. In de basis wordt deze van vers deeg gebakken in de pizza oven, waarbij men een variëteit aan mogelijkheden heeft deze te beleggen! In Nederland een echte primeur! Na enkele maanden gezocht te hebben naar een geschikte lokatie, zal de eerste vestiging van Manakish in Arnhem haar deuren openen! 

Manakish heeft ambitie en de zoektocht naar franchisenemers is reeds gestart! Interesse of meer willen weten? Neem contact op via info@starthoreca.nl 

Manakish Arnhem

Droomparken Nederland

Afgelopen voorjaar besloot Droomparken Nederland een nieuwe koers in te zetten. Binnen deze nieuwe koers heeft Droomparken over de gehele breedte ingezet op een verbetering binnen het complete aanbod. Zo zijn de recepties omgetoverd en is de housekeeping service verder uitgebreid en verbeterd. Ook binnen de horeca bedrijven welke op 12 parken te vinden zijn, word vanaf de zomer op tal van verschillende manieren een ontbijt aangeboden, evenals elk restaurant iedere maand verschillende landelijke specials serveert! 

Ook in de wintermaanden zal Droomparken op landelijk niveau uitpakken met een variëteit aan evenementen. Vanuit Starthoreca ondersteunen wij de ondernemers en samen met hen brengen wij deze bijzondere missie naar een groot succes! Bent u nieuwsgierig geworden naar 'The new flavours' van Droomparken? Bezoek snel een van de bijzondere parken! 

Droomparken Nederland

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak