" />

Werkwijze en diensten

Ontdek de werkwijze en diensten van Starthoreca

Lees verder

Werkwijze en diensten

Starthoreca is een verbindende partij die vooruitlopend op kortlopende en projectmatige begeleiding, samen met jou kan bekijken welke partij het beste bij je aansluit. Deze begeleiding kan op verschillende manieren en voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet.

Een greep uit onze dienstverlening

Hieronder vindt u een greep uit de diensten van Starthoreca. Ontbreekt uw vraag in het bovenstaande rijtje? Neem contact met ons op!

".....Wij kunnen op speciaal verzoek verschillende masterclasses organiseren. Binnen ons netwerk beschikken wij over verschillende sterrenchefs, sushimasters BBQ-guru's, vlees, brood en patisserie specialisten welke in de afgelopen jaren allen hun sporen binnen de gastronomie hebben verdiend. Op verzoek kunnen wij voor u een Masterclass organiseren. Let op! Hierbij gelden bijzondere tarieven welke wij t.a.t. In overleg met de betreffende specialist en u op voorhand bespreken....."

Businessplan

Wij bieden u gratis voorbeelden en persoonlijke ondersteuning bij opstellen van uw unieke businessplan. Lees verder..

Financieel plan

Naast een bedrijfsplan bieden wij u gratis voorbeelden en via partners persoonlijke hulp bij opstellen van uw financiële plannen. Lees verder..

Keukentekeningen

Ontwerpen, tekenen, op schaal, 3D AutoCAD - plattegrond en installatietekeningen verzorgen voor inrichting van uw keuken, in samenwerking met keukenleveranciers kan alles. Lees verder..

Interieur ontwerpen

Tekeningen voor inrichting en routing van de horeca gelegenheid. Ondersteuning bij ontwerpen en vormgeven van het concept, allemaal mogelijk. Lees verder..

Aanleggen van een leveranciersnetwerk

Eerst luisteren wij naar uw wensen, vervolgens kunnen wij u van advies dienen. Keuze leverancier is en blijft uw keuze! 

Vastgoed / vinden van juiste locatie

Hulp nodig bij het vinden van de juiste locatie/ pand? Wij koppelen u graag aan makelaars die zoeken graag met u mee! 

Bouwkundig advies en begeleiding

Is begeleiding tijdens de bouw/realisatie van uw bedrijf gewenst? Hierin bontzorgen onze bouwpartners u graag en nemen dit voor u uit handen. 

Menu-engineering

Misschien wel het leukste onderdeel ;) Proefkoken/kooksessies en Masterclasses** organiseren – meedenken met bepalen van de menukaart. Wij beschikken over een netwerk van (top)koks!

​Bedrijfsvoerende begeleiding

Problemen in uw zaak? Bedrijfsvoerende begeleiding - Het dagelijkse reilen en zeilen van een horecazaak is ons niet onbekend! Ook hier hebben wij onze eigen Reimpie en Reimpie voor u klaarstaan!

Gastvrijheids trainingen

Gastvrijheid kost geen geld en is gelijktijdig de succesfactor van uw bedrijf. Kan de gastvrijheid beter? Wij helpen u graag verder! 

Starthoreca Pitch & Fund avonden

Heeft u een goed plan en bent u op zoek naar funding? In samenwerking met onze partners organiseren wij de Pitch & Fund avonden! Meer willen weten? Lees hier meer

Huurprijsherziening

Is uw huurprijs nog wel up to date? Partner specialisten van Starthoreca helpen u bij het herzien van de reeds bestaande huurovereenkomst. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor de maandelijks terugkerende huurlasten.

Onze extra's

Via netwerk en vaste partners: Juridisch advies, rechtsbijstand, telefonie/ internet, webdesign, marketing, gemeentelijke zaken, vergunningen, verzekeringen en meer

Eerlijk, helder en transparant, de drie stappen van startTelefonische kennismaking

U stelt vrijblijvend uw vraag via het contactformulier van Starthoreca en ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie. Nadat wij uw vraag hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op. Tijdens deze eerste kennismaking zijn wij nieuwsgierig naar uw verhaal, uw ideeen en uw uitdagingen. Hiermee beoordelen wij in welke fase u zich bevindt en hoe wij u kunnen ondersteunen, begeleiden dan wel coachen bij de realisatie van uw eigen bedrijf.Persoonlijk gesprek

Na de eerste kennismaking, waarin een wederzijdse interesse is ontstaan, bezoeken wij u graag in persoon. Tijdens het persoonlijke gesprek willen wij u graag nader leren kennen en u de kans geven kennis te maken met ons bedrijf. Ook bekijken we samen hoe we u het beste kunnen begeleiden bij het opstarten of uitbreiden van uw onderneming. In sommige gevallen nemen wij direct de 0-meting bij u af( t.a.t. in overleg). Met deze 0-meting op zak weet u exact waar u staat, wat er nog gedaan moet worden, wat u zelf op kunt pakken en waar wij u in kunnen ondersteunen.Uw eigen individuele coach

Na het persoonlijk gesprek(en de eventuele 0-meting) bekijken wij welke coach het beste bij u past. Wij werken momenteel met een team van zo'n 20 coaches, waarbij ieder over een eigen expertise beschikt. Op basis van uw wensen en profiel, wordt u gekoppeld aan een deskundige coach. Mocht u in een verder stadium andere expertise wensen? Dan schakelen we een andere coach in om uw specifieke behoefte zo goed mogelijk in te vullen. Wel blijft uw eerste coach eindverantwoordelijk en uw eerste aanspreekpunt.

'De(noodzakelijke) kleine lettertjes' maar dan helder, duidelijk en transparant gecommuniceerd zodat u exact weet waar u aan toe bent!

Geen voorrijkosten

In veel gevallen wordt u als klant nog geconfronteerd met voorrijkosten. Wij van Starthoreca doen hier niet aan. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan bezoeken wij u graag! 

Een zeer scherp tarief per uur

Wij rekenen u het zeer scherpe tarief van € 70,00 p. uur. Dit is een bewuste keuze. Wij willen dat u een vliegende start kunt maken en geen torenhoge kosten krijgt voor coaching en begeleiding. Vandaar het gereduceerde tarief.

Kleine kilomtervergoeding

In veel gevallen bezoeken wij u thuis of op locatie. Dit vinden wij belangrijk om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van u als ondernemer. Bij langlopende projectenrekenen wij hiervoor een kleine vergoeding van € 0,30 ct. per kilometer.

Alles vooraf inzichtelijk gemaakt

Tijdens of na het persoonlijke gesprek nemen wij de 0-meting af. Zodat wij uw plan gepasseerd kunnen presenteren en wij u van tevoren kunnen informeren in over het aantal in te zetten uren en het bijbehorende tarief.

Geen naheffingen of nacalculaties

Wij belasten u nooit met naheffingen en nacalculaties. Immers, zijn wij de professionals en mag u van ons verwachten dat wij een correcte uren inschatting maken. 

Afspraak = Afspraak

U kiest voor ons als adviesbureau, dit nemen wij zeer serieus. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat wij met u afspraken maken en deze te allen tijde 100% naleven.

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak