" />

Over ons

De diversiteit in de horeca branche vraagt om een breed pallet aan kennis, kunde en ervaring

Lees verder

Wie zijn wij

Starthoreca is in 2013 opgericht als kenniscentrum voor de complete horecasector. Dit is destijds ontstaan door het verstrekken van +150 gratis downloads, met als doel het online delen van informatie om de startende ondernemers binnen de gastronomie verder op weg te helpen.

Tegenwoordig kan je naast alle aangeboden gratis Starthoreca downloads ook terecht voor een breed scala aan handige informatie zoals algemene kennis over vakscholen, horeca gerelateerde keurmerken, hygiënecodes en allerlei non-profit organisaties.

Vanuit de marktbehoefte is Starthoreca in 2014 begonnen met het ontwikkelen van persoonlijke coaching, ondersteunende projectbegeleiding, uitbreiden van relevante ondernemersdiensten en het geven van eerlijke en transparante adviezen. Hierdoor zijn er steeds meer (Young)professionals die Starthoreca dagelijks weten te vinden.

Inmiddels bestaat Starthoreca uit verschillende en vooral onderscheidende labels zoals projectmanagement, conceptontwikkeling, interieurdesign, grootkeukentechniek, makelaardij, (online)marketing, personeelszaken, financiering, trainingen en juridische ondersteuning waardoor het kenniscentrum en adviesbureau is uitgegroeid tot een organisatie met een belangrijke centrale rol binnen de horecasector.

Starthoreca bestaat anno 2017 uit een grote community van ervaren projectleiders, authentieke coaches, strategische partners en product- en dienstenspecialisten die samen de vele unieke startups binnen de horeca- en facilitaire horecabranche ondersteunen.

Naast het intensief begeleiden van horeca startups is het platform ook interessant voor reeds doorgewinterde ondernemers, organisaties, ZZP’ers en zelfstandigen. Ben je op zoek naar informatie, kennis, advies, expertise of gewoon een goed gesprek? Wij helpen je verder. Sluit je aan bij de nieuwste horeca community van het land! 

Momenteel hebben wij een team van zo'n 8 zeer enthousiaste coaches van Starthoreca voor u klaar staan!

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak