" />

Dragons Den...? Sharktank...? Wij introduceren Pitch & Fund!

Heb jij het beste idee van Nederland en durf je deze te pitchen aan miljonairs...?

Lees verder

Van droom naar doel en van doel naar realisatie!

Wie kent ze niet? Dragons Den met Jort Kelder, Sharktank op Discovery Channel... Beiden zeer goed bekeken formats waar entrepreneurs ideeën mogen pitchen ten overstaan van 3 - 4 miljonairs. De miljonairs luisteren, kijken en beoordelen... Indien een plan BRILJANT te noemen is, duiken ze erop en kunnen de onderhandelingen beginnen! Hoeveel rendement geeft de entrepreneur weg voor het te financieren bedrag? 

Inmiddels zijn de alternatieve financierings mogelijkheden steeds vaker norm dan uitzondering. Het fenomeen 'stapelfinanciering' heeft een vaste plek verworven in de wereld van financieringen en leningen. Binnen Starthoreca spreken wij dagelijks startende ondernemers. 8 van de 10 heeft veelal een deel eigen vermogen maar is tevens nog afhankelijk van een aanvullend 'vreemd vermogen' van bijvoorbeeld een bussines angel.

In veel gevallen hebben de starters weinig behoefte om met een reguliere bank in gesprek te treden gezien deze in veel gevallen niet overgaan tot het verstrekken van de gewenste financieringsbehoefte. 

De kracht van Starthoreca is dat wij met partners uit de horeca branche werken en over een zeer omvangrijk netwerk beschikken. Binnen dit netwerk zijn ook verschillende kapitaalkrachtige bedrijven, dan wel natuurlijke personen aanwezig. 

Momenteel groeit de horeca steevast door. Er gebeurt veel en de mooiste en meest bijzondere concepten worden ontwikkeld en bedacht. Om ervoor te zorgen dat deze mensen platform wordt geboden en zij de kans krijgen deze vaak te gave ideeën te realiseren, hebben wij in samenwerking met een aantal partners besloten om PITCH & FUND in het leven te roepen! 

Gaaf he! Lees hieronder snel verder hoe het werkt!

pitch-and-fund-startersplein-bbb-maastricht-startup.jpg#asset:2603

Om de Starthoreca Pitch&Fund avonden af te trappen, organiseren wij tijdens de BBB Maastricht een 3-daagse Startersplein Pitch&Fund wedstrijd. Dit houdt in dat jij(samen met je team) als startende ondernemer elke dag de kans krijgt om jou unieke bedrijfsplan, voor de camera te mogen pitchen. Die zelfde dag kiest Starthoreca en partners een dagwinnaar, die wij vervolgens zullen benaderen, feliciteren en een once-in-a-lifetime Pitch&Fund Starterspakket t.w.v. €4.000,- zullen uitreiken.

Een Starterspakket t.w.v. €4.000,- Wat houdt dat precies in dan?

Het Pitch&Fund Starterspakket bestaat uit een waardecheque van €4.000,- die je naar gelieve zelf kan uitbesteden bij één of meerdere Starthoreca partners. Dit betekend dat je dit op een creatieve manier kan investeren om jou business een boost kan geven. 

Welke mogelijkheden zijn er?

  • Website(basis) t.w.v. €399,- Aangeboden door Digitaal Restaurant
  • Online Bestellen incl ZET-terminal t.w.v. €499,- Aangeboden door Zuppler
  • Wijnabonnement, aangeboden door Winesourcing.nl 
  • 10 uur gespecialiseerde horeca coaching a € 70,00 p. uur
  • Verschillende trainingen&workshops(Gastvrijheid - Up&Cross selling)
  • 50% op 1e levering voor vaste aanstelling, door JB Hospitality Solutions
  • 6 mnd GRATIS verzekeringspolis bij Horecadesk
  • GRATIS 0-meting t.w.v. € 250,00 door Starthoreca 

Heb je de Startersplein Pitch&Fund wedstrijd niet gewonnen? Wees dan niet getreurd, want iedereen die pitcht krijgt een gratis toegangsbewijs voor de BBB Clubnight op dinsdag 10 oktober in Complex Maastricht.

facebook-button-starthoreca-pitch-and-fund.jpg#asset:2609 Volg de Pitch&Fund wedstrijd via de Facebook Eventpage.


Medio oktober 2017 starten wij met PITCH & FUND avond! Nu alvast aanmelden? Zo werkt het....


Alles begint met een plan

Je hebt een droom, hiervoor maak je een businessplan. Naast je businessplan is het slim ook een 'Investment leaflet' te maken. Al deze stukken stuur je in naar info@starthoreca.nl 

De Screening

Binnen Starthoreca hebben wij een speciaal team samengesteld die de plannen gaat screenen. Indien het plan door de screening komt, zullen wij je uitnodigen voor een Intake gesprek.

het Intakegesprek

Alvorens jij je plan mag komen pitchen, zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden. Zomaar? Nee, zeker niet! Alleen als je plan goed genoeg is nodigen wij je hiervoor uit.

Het moment van de waarheid!

En dan is het zover! vier miljonairs op de Chesterfield stoelen en jij op de stip! Hier krijg je 10 minuten om jezelf en je plan te presenteren... Let's PITCH!

Wat kan je verwachten en hoe ziet een PITCH & FUND avond eruit? Hierbij alvast een voorzetje...

Voor de PITCH & FUND avonden worden niet alleen de miljonairs en investeerders uitgenodigd. Het is ook voor derde partijen en geïnteresseerden vrij toegankelijk. In de meeste gevallen zijn er op een avond tussen de 30 - 50 mensen aanwezig. Dit is natuurlijk super interessant voor jou als entrepreneur! Immers, kunnen op deze manier meer mensen je PITCH aanhoren en bekijken. Je weet nooit of er wellicht ook 'verborgen' investeerders tussen het publiek staan! Het is een gevuld avondprogramma die we hieronder in het kort voor je hebben beschreven.

Tijdschema Pitch & Fund:

19:00 - Inloop en kennismaking met de jury

19:30 - Pitches van ieder 10 minuten - Na elke pitch een vragenronde van 5 minuten ( 4 rondes) 

20:30 - Pauze. Hier serveren wij een drankje en een hapje 

21:00 - Tweede ronde. Goede doelen pitch + 2 reguliere pitches - Incl. vragenronde van 5 minuten

22:00 - Einde. Netwerkborrel en vragenuurtje. Voor de kandidaten is het nog even spannend!

22:30 - Bekendmaking beste pitch van de avond + Uitleg van de jury

** In uitzonderlijke gevallen zullen de investeerders direct hun interesse kenbaar maken.

** In de meeste gevallen zal in de dagen na de Pitch & Fund avond direct contact worden gezocht.

Heb je een goed plan en ben je nog op zoek naar een investeerder?

Meld je hier direct aan en maak kans om je plan te pitchen op een van de Starthoreca Pitch & FUND avonden! 

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak